339-5296570 info@barnia.it

Da Franco

Little restaurant that offers a very good value for money.

It is 1500 metres from Barnìa.

The Turistic Menù (15€) allows you to choose one “primo piatto” (pasta or risotto cooked in different ways), one “secondo piatto” (meat or fish cooked in different ways) and one “contorno” (vegetables).

The fresh fish dishes are cooked in simple ways and served quickly.

Chef Claudio’s speciality is spaghetti with anchovy (“alici”) (9€).

The pizza is good too (Margherita 4€).

The wine selection is not bad.

Da Franco

Piccolo ristorante con ottimo rapporto qualità/prezzo.

Distante 1.500 metri da Barnìa.

Il menu turistico a 15 € permette la scelta di un primo tra quattro ed un secondo tra quattro, ed un contorno.

I piatti di pesce fresco sono preparati in modo semplice e serviti velocemente.

Specialità del cuoco “Claudio” sono gli spaghetti con le alici (9€).

Buona la pizza (Margherita 4€).

Discreta la selezione dei vini.